Skön och trevlig alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är nu över och under den dagen sprang jag… Ingenting! Jag skulle springa en snabb mil med NocOut-gäng framåt kvällen men om jag ska vara helt ärlig så slumra jag till strax innan och sen hade jag hunnit men hade blivit väldigt stressigt innan och efter, så jag hoppa det. Förra året sprang jag ett fint(enligt mig) hjärta! http://roxvret.se/2013/02/alla-hjartans-dag/

Var inte ensam i år utan Fick vara med flera goda vänner!

Men träning blev det, simning på förmiddagen som kändes riktigt bra. Fördelen med att vara dåligt på något är att utvecklingspotentialen är stor. Liten ändring i position på huvudet och 50or gick idag ca 3sek fortare!
Vi var 3 från NocOut där samtidigt och alla hade egna banor, har jag nämnt att jag gillar lediga fredagar? 🙂

image

Blev sen ett styrkepass på gymmet innan jag drog mig hemåt där jag spendera tiden tills jag blev upphämtad för resa till Visingsö!

Imorgon väntar träning och häng på Sveriges mest självklara träningsö. Blir riktigt nice!

Vi blir bjuden på frukost 9.30. Kan visa bild från förra gången jag fick frukost på Persgården. Man riktigt längtar! 😀

image

Kommentera