Time for me to NocOut the world!

Efter lite pappersarbete, 500:- och väntande så har nu(ok det var en vecka sen nu) övergång slutförts. Jag har bytt klubb från IK Akele och hoppat över till IK NocOut.se!

IK Akele är en väldigt bra klubb och har löpare av toppklass(hej syskonen Kleist), anledningen har varit att jag känner mer folk i NocOut och har en väldigt bra kontakt där. Jag blir inte en ny medlem i NocOut då jag redan varit med där i ett år, skillnaden är att jag inte har tävlat för NocOut.

I samma veva så har jag även bytt tävlingsklubb gällande triathlon där jag nu gått från Linköpings Triathlonklubb över till NocOut. Kommer däremot fortsätta vara medlem i LTK då det är en klubb jag känner mycket för. Kommer däremot inte köra någon triathlontävling i år men som jag sagt till mig själv så kommer jag inte nöja mig med IM förrän jag åtminstone kört sub10, får se när jag gör comeback 🙂

Först blir det nu till att ordna så att IK NocOut.se slår sig in stort i ultravärlden! 😀

Rött anses ju även vara en snabb färg, så kommer hjälpa mig!2013-11-30 22.12.32 2014-01-10 22.27.01 2014-01-08 20.35.37

2013-05-23 19.12.00

16 thoughts on “Time for me to NocOut the world!

  1. Roxen says:

   Har inte sagt att jag kommer göra det ensam 🙂 Ultralöparna i NocOut är såklart en av anledningarna till att jag vill köra för NocOut!

 1. Stefan Ericsson says:

  Kul Daniel, din race report från TEC 2009 är fortfarande en riktig höjdare. Tyvärr är jag inte speciellt aktiv i IK NocOut.se men ultra är superkul. Kanske kan vi ordna någon form av KM. Om inte annat ett 6h. Och visst vore det lite extrakul med officiella rekord även på ultradistanser.

  1. Roxen says:

   Hehe, det loppet kommer jag aldrig glömma! 🙂 Ett ultrakm vore ju en bra idé. 6h är ju lätt att ordna och alla kan vara med, helt klart något som bör tas upp. Roxen Runt vore också ett roligt alternativ 🙂 Du får bli mer aktiv! 🙂

 2. Pingback: yeezy 350 boost
 3. Pingback: lace frontal
 4. Pingback: 917329
 5. Pingback: writeessay

Kommentera