Underbara Visingsö

och människorna på öa 🙂

Startade lördagen med en kort morgonjogg innan det blev super-frukost Persgården style

2014-02-15 09.50.58

Efter en väldigt mätt mage så hängde vi lite innan det blev en morgonjogg med Fredrik och Miranda. En av dom roligaste löpturerna på länge!

wpid-DSC_0080.jpg wpid-IMG_20140215_210404.jpg wpid-IMG_908307364624.jpeg

Fick också min beställning av bröd jag gjort, det bröd vi även fick till frukost, helt underbart gott! Bröd med bara bra ingredienser, kan ju inte gå fel! Tack Annelie!

2014-02-15 17.23.12

Efter detta var det dags för Back to Basic! Först föreläsning av Suss och sen funktionell styrka ute av Cissi som riktigt sprider träningsglädje till alla deltagare!

wpid-DSC_0084.jpg wpid-IMG_857568557976.jpeg

Avslutade sen dagen på WHK med en god ryggbiff! Blev inte riktigt mätt så vi killar gled in i köket och plocka på en portion spaghetti och körrfärssås, bra service! 🙂 Men med alla sommar och vintertåg är man ju nästan stammis 😉

Helt enkelt en sjukt nice dag med bra vänner och mycket glädje!

Söndagen började inte helt dåligt den heller, efter mysmorgon blev ytterligare en fin jogg med Fredrik och Miranda. Men denna gång hade vi även med gulliga Gulliver som höll oss glada 🙂

gull

Sedan gjordes det iordning för 7års fest av de sötaste kottarna! De har växt till sig sen man såg dom för första gången. Även om de fått många presenter innan smet jag in med ett par små till dom. De firades sedan med en riktigt underbar tårta, dumlelagret var en positiv överraskning!! Och ja, den var alltså lika god som den såg fin ut 🙂

2014-02-16 11.23.25

Klart att rekommendera om man behöver tårta(och bröd!) 🙂

2014-02-15 17.23.26

Firandet tog till slut ut sin rätt och det var dags att städa upp efter oss i den fina gäststuga vi fått låna samt packa ihop oss för avfärd. Känns alltid lite vemodigt när man sätter på färjan mot Gränna där man har en bra stund på sig att gå igenom det roliga som alltid händer på ön och att man nu åker ifrån det. Men jag kommer tillbaka!

Var sen dags för en ny utmaning, istället för att dra raka vägen hem så fick jag skjuts av underbara Ida där jag fick lite mys med Gulliver och blev sen avsläppt i Jönköping. Där var det dags för BODYBALANCE:

”BODYBALANCE™ är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn”

Ye right, centrerad och lugn.. tuffare än ett intervallpass med alla positioner jag inte är i närheten av och tungt jobb för ben och mage som känns idag.. MEN KUL VAR DET!

Bästa tyckte jag var de sista 10min med meditation, jag tror jag var riktigt bra på den biten! 😉

Ett bra levererat pass där jag blev en erfarenhet rikare, gäller att våga testa nya saker! Även om man råkar bli ensam med ca 15 tjejer, förhoppningsvis hade dom fullt upp för att se mina försök, om inte annat kanske man skänkte lite glädje 🙂

2014-02-16 19.06.51

 

Fredagskvällen till söndag. Kändes som jag varit borta ett antal dagar och haft en semester, jag älskar den känslan!

Nu tillbaka till vardagen, den är bra den också 🙂

Kommentera