Anmälan öppen till sommarens händelse – Sommartåget!

Det blir åttonde tåget för mig och jag fortsätter såklart komma tillbaka till detta underbara evenemang!

  • Löpning
  • Gemenskap
  • Vänner
  • Glädje
  • Mat
  • Party

Så kan man nog sammanfatta det ändå, alltid väldigt många som är återkommande och det finns ju såklart en anledning till det. Handlar alltså om sociallöpning den 12:e juli från Jönköping till Gränna med fikastopp för att sen ta sig över till Visingsö för en sista tur. Besök på Persgården och sen vidare för grillbuffé och party hela natten, sista tåget dygna jag då det bara var 2 timmar tills jag skulle upp igen 😛

Alltså dags för sommarvarienten igen(går två per år, ett på sommaren och en innan jul). Senaste två sommartågen har jag haft följande ”löparklädsel”, får se hur jag gör i år

31 32
Så nu vill jag att alla underbara personer där ute(för det är bara underbara personer som kommer till tågen) tar och anmälar sig till detta så vi kan ha kul tillsammans!

Undrar man hur det går till kan man läsa mitt inlägg om Sommartåget 2013 HÄR med en riktig bildbomb.

Anmälan görs sen HÄR

Vi ses väl där?! 🙂

 

Kommentera