Rolig citytrail som avslutades med ett skönt men dyrt dopp

Dag och Kalle i NocOut.se hade idag ett citytrailpass. Vi blev en bunt människor som möttes upp vid Johannelundsbadet. Blev sen knappt 18km löpning med grov gissning 15% asfalt kanske, mest stig obanat och gräs. Var nog inte en enda skogsdunge som inte utnyttjades. Fick lära mig om ett par nya ställen bara någon kilometer från hemmet med stig jag inte kände till. Var riktigt kul!

Avslutades sen med dopp, vi var väl 7pers eller så som badade. Efter denna värme så var det skönt att få svalka av sig, dock ska jag komma ihåg nästa gång att ta av mig solbrillorna innan jag hoppar i som dom inte försvinner.. shit happens, men det var värt det!

Då jag lovade minst 21km löpning idag efter Ekvalls fina halvmara igår så har jag med transport till badet 2.5km kvar som ska springas idag, så får ta mig en till tur ikväll.

DSC_3887 DSC_3889 DSC_3896 DSC_3900

Kommentera