Skönt långpass via transportlöpning

Dagens pass blev transportlöpning till Motala för att fira Cornelis som blivit 6 år!
Stanna påvägen vid Ikano för att köpa en present och fortsatte sen vidare till Motala. Det slutade på 48.5km, som bara är 100m längre än vad jag sprang i Skövde och denna gång tog det ca 2 min längre tid, så 4h 30min tassande. Skillnaden är dock att jag hade 0 skav när jag kom fram. Detta såklart tack vare mina älskade Orca!IMG_20140327_145839

 

Om någon vet vart dom går att köpa får ni gärna säga till, även om dessa är nya nu så vill jag ha ett par som väntar när jag slitit ut dom!

Har testat dom som längst med 7mil i sträck tror jag utan att smörja mig. Det gör att jag litar på dom när det blir ännu längre och jag av säkerhetsskäl även smörjer mig. Hade jag haft dom i Skövde hade det träningspass klart blivit annorlunda 🙂

Blev sen 3timmars vila genom kalas och sen skjuts till Ljungsbro där jag sprang sista 17.5km hem, slog mig när jag starta springa att jag hade noll stelhet i benen. Brukar ändå vara något oavsett fart vid de sträckorna efter att man suttit stilla en stund. Blev samma långsamma fart hem tills solen försvann och det blev lite svalare, då öka farten något så sista 7.5km blev det precis över 5-tempo i snitt. Fint avslut som kändes väldigt lätt.

En väldigt fin dag helt enkelt!PhotoGrid_1396104731676

Om en vecka så ska jag springa knappt 1mil längre än vad det blev idag, gäller 75km-klassen på Ursvik Ultra. Tyvärr var ju dagens pass på platt asfalt så jag har ingen riktig koll på hur det kommer gå nästa vecka. Men ska bli en rolig och lärorik tävling oavsett!

Kan även meddela att linje för solbränna på benen efter dagens pass är ett faktum. Sommaren är helt enkelt här 🙂

Kommentera