Söndagens Iskalla uppdrag

Dagen började väl som många andras, Vasaloppet. Det blev ju till slut en riktig nagelbitare in i det sista! Skön och lugn förmiddag alltså, ingen vasaloppsspinning eller liknande för min del.

Tog mig sen ut på stapplande steg efter gårdagens dryga 2000hm genom 117varv i en backe. Första 100m är inte roliga men sen kommer man in i bra löpning, jag har typ aldrig träningsvärk så är på ultralopp som jag får denna underbara känsla att springa med sönderslagna lår. Men utförslöpning kan ju tydligen ge samma effekt 🙂

3km till bussen som sen tog mig till Borensberg där jag påbörjade löpning(återigen, väldigt skönt att ta de första ”löpstegen” innan man kom igång) mot Ljungsbro. Bestämt denna rutt för att jag hoppades kunna timea in en träff med de underbara äventyrarna som vistades inom ”mitt” område. De hade precis som jag tagit en lugn morgon och jag träffa på dom efter dryga milen mitt i fikapaus, perfekt!

Blev en otroligt trevlig och god fika med dom där vi prata om diverse ting. Dessa brudar håller alltså på att ta sig till Göteborg, med start från Stockholm med kajak. Göta kanal går ju inte riktigt att paddla i så det är gång med kajak i släp som gäller. Älskar sådana äventyr, är en riktig inspirationsboost och än bättre när man får träffa på sådana äventyrare i verkligheten 🙂

Se till att följa deras resa!

Iskallt uppdrag på Facebook
Carinas blogg
Kristinas blogg

Brudarnas och deras maskot!2014-03-02 15.27.31 2014-03-02 15.27.45

De fortsätta sen deras väg mot Borensberg där de skulle avsluta dagens etapp medan jag fortsätta till Ljungsbro för att möta upp och ta en springtur med Ulla. Jag gick in hos henne en stund innan vi skulle dra iväg, när jag gick in var det vår, när jag kom ut var det vinter! Det gick verkligen fort, men vad gör väl det 🙂

22

Väl tillbaka så blev jag bjuden på massa våfflor! Smakar alltid gott med våfflor och det blir inte sämre efter dagens dryga 30km med stumma lår 🙂

2014-03-02 18.57.02

 

Kommer nu in i nya veckan fylld med energi, tjohoo!!

2 thoughts on “Söndagens Iskalla uppdrag

Kommentera