Camp Visingsö – Persgården – Löparinspiration = Glädje!

Igårkväll så blev jag hämtad av Mariette och Henrik i Linköping för att åka ner till Visingsö. Efter en färja över senare på kvällen så fick vi sen sova i en jättefin gäststuga. Lördagsmorgonen sen trippa jag iväg på en morgonjogg med mina nya Merell Trail Gloves. Tyvärr fick jag skav av dom när jag sprang utan strumpor i dom vilket kortade ner morgonjoggen, men har ett par andra liknande skor påväg, vill gärna ha ett par sköna minimalistiska zerodrop-skor som fungerar utan strumpor.

DSC_4126

Väl tillbaka så blev det en liten dusch innan vi blev inbjudna till frukost på Persgården, lika underbart varje gång! Deras egna mysli och dadlar samt det mesta man kan önska sig på. Till det bröd från visingsötårtor som jag ätit innan och verkligen älskar. Utöver det ett knäcke som görs på ön som också är riktigt nice men som tydligen kommer försvinna 🙁

m

Gick inte direkt tom därifrån vilket var tur för under dagen så blev jag helt slut för Moa och Melina har inte direkt ont om energi. Så lek med dom ett antal timmar SEN var det dags för löparinspiration och träning när jag redan var död…

DSC_4147

Så det var dags för Camp Visingsö att ha en löparinspirationsdag, premiären!
Suss
började med inspirationsföreläsning och löpträning, tänker som vanligt tillbaka på min egna uppväxt när hon föreläser då vi har flertal gemensamma nämnare om uppväxt och hur löpning kom in i våra liv. Hört henne så många gånger men är fortfarande intressant, alltid snappar man upp något man missat tidigare!

DSC_4139

Cissi tog sen över träningspasset där vi startade med uppvärmning, gick över till löpteknik vidare till intervaller, balans, sen lära sig springa långsamt, långspurt, styrka och rörlighet. Såg helt enkelt till att få testa på ”allt”, hela tiden med glädje i fokus!

Kändes efteråt som glädje fanns hos deltagarna efteråt och hoppas nu de kan använda den inspirationen till sin löpning för att få känna den glädje man kan få från det. Cissi och Suss verkade ha lyckats!
DSC_4144

Efter var vi några som åkte iväg och käkade på ön, en 400g-hamburgare satt fint 🙂

Nu börjar det bli dags att dra sig mot sängen då morgonpass är uppsatt imorgon innan några ska åka hem. Får se när jag själv gör det, skulle gärna stanna här på sunny island tills på måndag 🙂

Kommer somna med ett smile!

Kommentera