Kommer jag orka hålla mig vaken?

Blev inte riktigt som jag planerat men kommer köra på ändå. Det är alltså 28 juni och Pace on Earths ultraintervallsevent har startat! Det handlar om att springa 1 timme var tredje mil under 24h där starten gick nu 00:00 och avslutas 21:00 för att ha fått ihop 8mil.

Då jag vill träna vara vaken och springa lite inför kommande utmaningar så ska jag då vara vaken från 00:00 nu när första intervallen kördes igenom alla intervallerna och sen fortsätta vara vaken över lördagsnatten för att sen 11:00 på söndag springa Stockholm Trail. Kan jag springa fort alls efter varit vaken i ca 35h?
Kommer tillåta en powernap på 20min dock.

Dock blev jag tvungen att jobba denna fredagen så fick ju ingen riktig natts sömn inför detta som jag hade önskat. Blev ca 1.5h sömn på buss upp till Stockholm och sen ca 2.5h sömn i Vallentuna innan starten, detta gör att jag inte är säker på att jag kommer orka riktigt, men det återstår att ses!

Nu är första intervallen gjord där jag fick sällskap av underbara Jenny som jag fått husrum hos över natten! Fint att springa motionsslinga i skogen kl 00 utan att behöva pannlampa 🙂

7 intervaller kvar!

Come join! 🙂

#1milvartredjetimme

Mina förberedelser:

DSC_0047

I väntan på nästa intervall så roar jag mig med att kolla reprisen av intervjun med Magdalena Trumstedt i Mix Megapol Morrongäng!

Kommentera