Springa runt Vättern

Det är ju något som jag har planer på, men jag är ju inte ensam!

I måndags så planerades det in en lite kvällstur som blev lite försenade tack vare bussar så jag kom inte till Vadstena förrän strax efter 19 på kvällen. Därifrån tog jag mig löpandes söderut där man bara såg en stor väg av regn. Men jag njöt på av löpningen och roade mig med att räkna blixtrar. De knappt 13km jag fick ihop för att ta mig till Rogslösa söder om Vadstena gav mig tid att få ihop 14 blixttillfällen, fint väder jag sprang mot! Sista 2km kom regnet så jag blev blöt och fin, gjorde inte det minsta i det varma vädret.

Väl i Rogslösa så följde jag instruktionerna, sväng in mot Rogslösa, ta vänster vid kyrkan och där finns en skola där de har ett Sverigetält på baksidan. Det visade sig inte stämma helt för de hade gömt sig under tak och inte fått upp tältet utan väntade ut regnet 🙂

Där träffade jag för första gången bröderna Emil och Erik Fredlund. De har alltså valt att använda 11dagar för att ta sig runt Vättern springandes samtidigt som de samlar in pengar samt skapar medvetande om FUB. En organisation jag inte hade koll på innan, så med mig lyckades dom!

Kan läsa om dom i tidningen här och här.

Själv var jag på plats och gav mitt bidrag till insamlingen, men det är inte nödvändigt för att bidra. Kan enkelt göras genom att sätta in pengar på konto 8480-6913372882-5 och märka det med Springa runt Vättern, varje krona räknas!

När jag var där så blev det väl kanske mest snack om löpning, men varför inte snacka om ett sådant roligt ämne?! Två sköna lirare är det iaf som verkligen ställer upp för andra.

Rekommenderar att man följer deras sida på Facebook!

IMG_20140707_230737

 

 

 

Kommentera