Simning och mtb-spår – 13 dagar kvar

Hade denna helg inte bokat in något och bestämt mig för att inte göra det. Har varit iväg nästintill varje helg runt om i landet sen april. Denna helg skulle jag vara hemma! Eller i närområdet..

Fanns erbjudande om bil på morgonen ut till Ljungsbro för att utnyttja NocOuts simtider innan de öppnade. Jag som är sjuk dålig på att ta mig iväg för att simma även när jag körde Ironman hoppade på för att få lite alternativ träning, något som jag behöver!

Planen var ca 1h simning, efter 2km så var jag nöjd och trodde att det var längsta jag simmat på träning. Kollade faktiskt igenom min träningslogg sen 2009 och hittade 3(!) pass som var längre, bra jobbat där 🙂

DSC_0456 DSC_0459

Något simproffs är jag ju inte direkt, men jag ska ju köra Stockholm Swimrun nästa år, så kan vara bra med ett par pass innan kanske.

Efter detta bar det iväg till Olstorp som har lite backiga spår, blev lite roliga mtb-spår där med avslutning på motionsspåret, en mil skrapades ihop. Känner mig helt utvilad på Ultravasan och är riktigt sugen på att springa lång igen!DSC_0460

Fick också reda på att det är terräng KM för NocOut i Olstorp imorgon via Vretaloppet, något som jag hade missat. Inte helt sugen på att köra det men funderar på att åka dit och heja nu när man ändå håller sig i Linköping… 🙂

Tackar Daniel Bjurhamn för den underbara start på lördagen som jag fick!

Kommentera