Visingsö Open Water 2014

När jag förra året var på Visingsö tog jag en morgonjogg längs med kanten på en underbart fin stig. Under denna jogg så stannade jag av en tillfällighet till och kollade ut mot vattnet, där möttes jag av den mest magnifika syn!

DSC_4149

Suss har sen innan pratat om att simningen där är fin men detta gav bild på de orden. Bestämde mig därför att jag ville skapa ett simlopp där, vilket även Suss haft i tanken. Har dock haft fullt upp i år så inte blivit något av det men Suss bestämde sig för att dra ihop ett gäng och testa på sträckan och jag var inte sen att haka på. Mitt fokus denna gång blev att hjälpa till och fotografera, även om jag gärna simmade sträckan ville jag att det skulle bli så bra som möjligt för de som körde samt få några kort som kunde användas till vad som förhoppningsvis ska bli event igen nästa år.OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det slutade med en helt underbar dag där man fick se många kämpa och efteråt visa enorm glädje, feedback som inkom var enormt positiv!

Återstår att se vad som kommer bli av detta nästa år. Men att både jag, Suss och deltagarna vill uppleva ett sådant glädjepass igen går inte att förneka 🙂

Sann glädje!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ett öppet album finns på Facebook med de bilder jag tog:

Visingsö Open Water 2014

Kommentera