Vretaloppet som publik – 12 dagar kvar

Denna dagen gick i publikens tecken. Men blev ju så sugen på att springa när man såg alla kända ansikten där! Hade dock sen innan bestämt mig för att inte springa, vågar inte riskera något inför Vättern och att springa en backig bana där man alltså ska springa hårda utförslöpningar ger risk, speciellt när jag kände av lite baksida lår från Ultravasan. Inget får förstöra min utmaning!

Istället valde jag att jogga dit och hem och fick därmed lite längre löpning sen Ultravasan, tur och retur blev det 37km, kändes bra! Blev dessutom omcyklad av flera klungar påväg ut då det även var Roxenrundan(runt sjön, inte mig) denna dag.

Insamling har fortsatt över förväntan och jag vill tacka alla som donerar:

Daniel Bjurhamn
Jimmy Karlsson
Hanna Haglund
Anja Tidman Fuchs
Gunvor Höglund
Fredrik Hjorth
Rune Sandør
Hanna Eriksson
Samt två anonyma

Utöver detta så har Linus Björk sagt följande ”Troligen kommer du ruinera mig Roxvret, men jag kommer skänka 1 krona för varje minut du är under 47h 11min. Men med en garanti på minst 200kr :)”
Han vill inte att jag ska kunna slappa på slutet inte, taskigt! 😀

Ger här två inspirationstips, första är från AXA Fjällmaraton som jag sprang, mycket välgjord film!
http://www.runnersworld.se/tv/index.htm?ID=10246932&sort=recent
Har även släppts del tre av Emelie Forsbergs ”The road to gold”
http://www.runnersworld.se/tv/index.htm?ID=10245665&sort=recent
De tidigare avsnitten går att hitta på runnersworld också

Lite bilder från dagen:

DSC_0464 DSC_0468 DSC_0472 DSC_0481 DSC_0486 DSC_0500 DSC_0509 DSC_0510

2 thoughts on “Vretaloppet som publik – 12 dagar kvar

  1. anja says:

    Är det Edvins grymma löpsteg jag skymtar där på sista bilden? Jag skulle precis skriva att det ser gött ut att det inte bara är jag som kan få lite taskigt löpsten på bilder… 😛 Men så kommer han och förstör!!

    / Anja

    1. Roxen says:

      Det stämmer bra, bilden är 500m från mål 🙂 Men han hade en seg dag ändå. Jag valde att inte ta med bilder med för taskig löpsteg 😉

Kommentera