Black River Run 100miles!

Nej det är inte jag som ska springa…

Varit rädd för att jag dragit på mig en skada men verkar som jag klarar mig, igår kunde jag gå och cykla utan att det gjorde ont. Vaden är dock fortfarande stel och känns lite ont i vissa lägen, men går med andra ord åt rätt håll!
En av nackdelarna med att jag gick större delen av rundan gjorde att det jag trodde skulle slå in inte gjorde det, glädjen av löpning. Vissa har tappat denna efter långa lopp, själv kan jag inte vänta till att få springa igen! Men måste vara smart 🙁

Those who can’t, support. Det får vara mitt citat för denna helgen.
Vad är det näst bästa som finns, jo kan man inte springa själv så kan man hjälpa andra som ska springa!

Detta ska jag nu göra när Pace on Earth och flera andra vänner ger sig på 100miles på Black River Run. Ska bli så kul att vara där och heja på dom och hjälpa till med allt de behöver, jag är laddad för uppgiften!

Tips till alla är att gå med i följande event på Facebook:

BRR 100 MILES – Här kan du peppa och heja på Facebook!

Där kan ni skicka pepp till Ellen och Johnny och se hur det går för dom.

För lite inspiration för alla löpare så rekommenderar jag sista delen(och de tidigare) av road to gold med Emelie Forsberg. Hon är Grym!!

The Road to Gold avsnitt 4

Avslutar med den text Corren skrev i tisdags efter min runda runt Vättern

DSC_0040

Insamlingen är öppen till på söndag!
https://www.betternow.org/se/roxens-insamling

 

Kommentera