Det är svårt att vila – 8 dagar kvar

Jag ska ju bara ta det lugnt nu inför Vättern, det lyckas jag sådär med. Idag blev det bara lugn jogg, men med lite transport och en kvällsrunda med bästa Anette som precis flyttat till Falun men var i Mjölby på jobb. Det blev drygt 2 mil idag ändå, men väldigt lugnt! Imorgon ska det inte bli så långt, kanske kan hålla mig ifrån löpning helt?

Det är inte så att jag aldrig har vilodag, ibland kan jag ha både en och två ihop, för att jag känner för det. Men att vila när man verkligen vill springa, det är verkligen inte lätt…

Kommer ju inte få träffa Anette så ofta numera så var otroligt nice att ta en skön runda i skogen. Efter att vi först irrade omkring så fann vi sen 10km MTB-spår som vi följde, riktigt fint spår! Och en riktigt fin kväll!

När jag tagit tåget till Linköping tog jag bussen från stationen och hem, duktigt!!

23 DSC_0528

Kommentera