Info om Vätternrundan samt paket från Wiggle – 11 dagar kvar

Då jag fått lite frågor så kommer här information om vad som gäller:

Starten går kl 20:00 den 12:e september i Motala.
Start och mål är densamma som under Vätternrundan.
Banan är densamma som Vätternrundan och körs medsols.

Kartan går att se här

Målet är alltså att ta sig fram innan 20:00 på söndag den 14:e september, men jag kommer sikta på sub44h i första hand och sub47h i andra hand. Kommer redan från början jogga i ett långsamt tempo samt gå i uppförsbackar.

I dag kom den troligaste kandidaten av skor för detta äventyr, ett par Kinvara 5. Ska provspringa dom lite men då Kinvara 1-4 fungerar bra tror jag inte dessa kommer skilja sig. Kommer ha med mig flertalet skor oavsett ifall jag vill byta.

Alltid kul med paket!! 😀

DSC_0514

Då jag grovt underskattade hur underbara personer som finns så blev mitt mål lite lågt satt. Rekommendationen var 3-5k så tyckte 10k vad en hög siffra ändå, men den har mer eller mindre redan blivit nådd.

Så jag tar ett stort kliv och dubblerar målet för insamlingen.

Hjälp Team Roxen nå 20.000kr!!!

https://www.betternow.org/se/roxens-insamling

Kommentera