Pannkaksfrukost och tjejmilen – 6 dagar kvar

Starta dagen på bästa sätt när underbara Anja tog sig upp på toppen av Hammarbybacken på morgonen och hade med sig blåbärspannkakor, mackor och juice. Frukost på sängen fast bättre!!
Var dock en dimmig morgon så såg inte något av Stockholm, riktig fjällkänsla 🙂

image

Följde sen med Kalle till Salomon-butiken för att ladda telefonen lite som hade dött. Jogga sen iväg till gärdet för att kolla på tjejmilen. Grymt imponerande och inspirerande att se de snabba damerna flyga fram. Isabellah levde tyvärr inte upp till favorittrycket utan gick ett relativt långsamt lopp. Meraf Bahta sprang bättre och slog banrekordet! Även fröjd att se Charlotta och alltid lika starka Cissi som tog en 5e plats.

image

Försökte sen hitta Anja vid starten men förgäves. Drog mig sedan tillbaka till Salomon-butiken för att slappa innan jag och Kalle bjöd Anja på hamburgare hos Griffins som tack. Grymt goda hamburgare, för att inte tala om stripsen!!

Begav oss sen till Hammarbybacken där vi satte upp tält och fick besök en stund av Anna innan hon drog vidare.

image

Vi sitter nu i tältet och lyssnar på konserten av teddybears som är gratis för att spelas mot rasism!

Har även ett stort gäng tonåringar som festar utanför, intressant värre 😛

Kommentera