Västen testad, vila genomfört – 3 dagar kvar

Idag körde jag med Salomons Hydro 5set-väst till och från jobbet. Klädesombyte fick plats utan problem! Hade dock varit svårt att få ner en matlåda också…
Fyllde även en softflask för att känna på den, allt fungerade prima och kändes inte att man hade västen på sig, precis som det ska vara!

DSC_0003

Missade ett par blogginlägg då jag hade lite annat att fokusera på, detta har dock inte hindrat fler donationer att komma in. Tycker personligen det är helt sjukt att insamlingen nu är uppe i 15450kr!!!
Gör mig så sjukt taggad! Vilket passar bra när det är så kort tid kvar 🙂

Nya underbara donatorer:

Thomas Didriksson
Tomas Andersson
Markus Blomqvist
Erik Eriksson
Sören Johansson
Anna Lundin

Ni är bäst!

Två vilodagar togs in och har i övrigt tagit det lugnt, transport till och från jobbet kommer ske imorgon också sen blir det ytterligare än vilodag på torsdag. Hoppas på att kroppen kommer ha fått den återhämtning den behöver så den är pigg och fräsch utan småskavanker som dyker upp efter många mil på asfalt. Men jag känner mig förberedd, jag ÄR förberedd! För det jag inte har tänkt på har MarathonMia tänkt på, så allt känns bra 🙂

Idag ringde även Jönköpingsposten för intervjun så den kommer dyka upp i närmsta JP, typ imorgon eller torsdag? Vem kan fixa ett exemplar åt mig?!

Imorgon kommer det ske en fin milstolpe för mig, mer om det imorgon!

Shit, 3 dagar kvar!!!

1 thought on “Västen testad, vila genomfört – 3 dagar kvar

Kommentera