Sista långpasset inför Bislett

Träningen sista 2 veckorna har varit allt annat än bra, tvärtom riktigt dåliga. Vilket i sig var tvärtom mot vad jag hade planerat. 5 dagar motivationssvacka sen känning i baksida lår som fick mig att backa. Det är nu mindre än 2 veckor kvar till start och även dom ska då bli lågt med träning, försent att börja träna nu. Kommer också hålla mig borta från styrketräning som jag kört en del på sistone, kroppen är inte helt van vid det och vill inte riskera något.

Blev imorse ett kortare långpass på 26km och numera blir det bara pass upp till milen. Körde med mina injini-strumpor och HOKA Tarmac som var ett alternativ till Bislett men en tå blev inte glad av det, svårt att bestämma mig men lutar åt Kinvara som start trots att jag fick problem med vaden under Vätternrundan med dom.

Viktigaste är nu att fokusera på det mentala! 🙂

Så skönt att spring tidigt på morgonen iaf!

DSC_0063

Kommentera