Post-TEC

I helgen var det premiär med första 200miles-loppet i Sverige, detta under Täby Extreme Challenge-flaggan, ett lopp som fått in många på ultralöpningens spår senaste åren.

För mig sket det sig och jag hoppade av efter 125km, nästan 20mil från målet med andra ord. Kommer skriva om det sen.

Med ett brutet lopp så borde man snabbt vara tillbaka men min återhämtning är inte som vanligt. Dagen efter körde jag 30min motionscykel för att köra igång cirkulationen lite och det kändes helt ok. Vilade sen även på tisdagen för att på onsdagen jogga till jobbet, klarade av det men kändes sådär på slutet. När jag sedan skulle hem så kom jag 4km sen blev det gång resten efter att låren inte kändes helt ok. Igår upprepade det sig med 4km till jobbet och gång resten av vägen.

Idag väljer jag därför att köra löpvila på nytt och testar att jogga till jobbet imorgon igen, hoppas då att det känns bra! Längtar efter att få träna på mycket igen!

Ikväll får jag ta en sväng till gymmet igen och få lite rörelse i kroppen.

3.jpg

 

Som lite inspiration bjuds här på en skön film, jag måste verkligen test på ett orienteringslopp!