Springhjälpen goes Hammarbybacken, samt filmtajm med TNT och Salomon!

Min goda vän Kalle Flodin som startat Springhjälpen har gett sig på ett superprojekt med att springa 30mil genom franska bergen mellan två SOS barnbyar för att samla in pengar till just barnbyar. Ser fram emot att följa hans resa senare i sommar, ett äventyr som också kommer bli en dokumentär! Kalle är personen som jag själv har delat tält med uppe på Hammarbybacken (why not liksom!?). Det var även han via sin Springhjälp och Team Nordic Trail som sprang mellan Stockholm och Uppsala under en natt för att samla in pengar till musikhjälpen!

Mer om projektet kan läsas på följande sida:
http://www.sos-barnbyar.se/insamling/visa/1150/

Nu har han lagt ut en utmaning, när nu insamlingen är igång så ska han nästa vecka springa en vända i Hammarbybacken för varje 100kr som samlas in innan helgen är slut. Så se till att skänka pengar!! Och samtidigt ge honom ett bra träningspass inför Frankrike 😀

Filmtajm

Nu i april ger sig Team Nordic Trail iväg med ett gäng ner till Marocko för andra gången i år, borta en vecka bland atlastbergen. Jag skulle så gärna velat vara med nu men det krockar med TEC200 miles som jag ska köra. Istället får jag nöja mig med en film från resan tidigare i år

En till film som kommer från Salomon gällande Citytrail rekommenderas också! Dom flesta springer sina standardrundor där man bor, men om man kollar efter lite så kan man hitta diverse roliga genvägar och skogsdungar samt okända gator att lägga till på sin runda, det blir klart roligare med variation!
Även om fjällen som man ser ibörjan av filmen klart är bäst 😀

 

Salomon CITYTRAIL from Amer Sports Sweden on Vimeo.

Kommentera