Täby Extreme Challenge 200 miles

Mitt första ultralopp var Karlstad 6h inomhus på en 200m-bana, men det är Täby Extreme Challenge som jag körde ett par månader senare 2009 som är mitt största minne. Där fick jag träffa en ultrafamilj med en stämning som är helt underbar. Det är också därför jag rekommenderar TEC även om en del tycker det är tråkigt med varvbana. Den otroligt sköna stämningen är oslagbar och det underlättar klart för dom som inte sprungit så långt innan att få komma till arrangörens och sin egna depå med jämna mellanrum och på natten när man tagit sig en lång sträcka och är trött i huvudet så vet man vart man ska.

För de som vill läsa mitt misslyckande men minnesskapande lopp från 2009 där jag tog mig an 100miles med mindre än ett års löpträning med start från exakt 0 hittar den här

Efter en start på dubbla distansen förra året som av flera orsaker resulterade i min första DNF så är det nu äntligen dags för REVANCH!

tecanmälan

 

Imorgon kvarstår endast en månad till starten kommer gå vilket gör att förra veckans dåliga träning passade rätt dåligt. Men jag kommer träna på igen med ett stort mängdblock fram till månadsskiftet.

Utöver det har jag nu gått ut med intresseanmälan som pacer för mig då jag helst vill ha någon vid min sida så länge som möjligt, det gör det mycket lättare att ta sig framåt. Tyngst är det att springa i mörkret när man redan är trött och seg, speciellt under vargatimmarna kl2-5 när kroppen vill gå ner i vila. Men hoppas på att få hjälp med denna tunga utmaning för att genomföra den som ett stort lag, ensam är inte stark!

En plan är uppsatt även om vissa detaljer kvarstår, om en månad kommer jag vara redo 🙂

Den 15:e april kl 10:00 går starten för årets första stora mål! 

täbystart

Kommentera