Press release

”Roxen” till fots genom Sverige för Panzisjukhuset

Jag, Daniel ”Roxen” Roxvret, är just nu ute på mitt äventyr som handlar om att ta mig till fots från Sveriges nordligaste punkt, treriksröset, till den sydligaste punkten i Smygehuk. Distansen i fråga kommer att landa på lite över 200 mil och planen är att klara av det på 30 dagar.

Under denna turen så är mitt stora mål att samla in 35.000 kr som ska skickas till Panzisjukhuset i Kongo där barn och kvinnor  behandlas som har utsatts för våldtäkter och övergrepp. Det har behandlats nästan 100.000 patienter där sen starten 1999 men det finns fortfarande ett mycket stort behov av hjälp. Och där Jag hoppas kunna vara en liten bäck av dom många som ser till att detta arbete hålls vid liv.

Starten för mitt äventyr startade den 20:e augusti uppe i Treriksröset där jag sedan joggandes och gåendes tar mig söderut mot Smygehuk. Grundplanen är att försöka ta mig ca 80 km per dag så långt det går.

Ni kan läsa mer om detta äventyr och insamlingen på min hemsida www.roxvret.se

Vill ni komma i kontakt med mig så kan ni höra av er till min pappa Leif som supporterar mig. Om han inte kan svarar så skicka ett mail så återkommer han så fort det finns möjlighet.

Telefon: 0705279197
Email: leif.roxvret@gmail.com